Kiezen voor DS Projects is kiezen voor kwaliteit

Een renovatie is een hele onderneming die behoorlijk wat stress kan veroorzaken. Meestal wordt deze stress veroorzaakt door onvoorziene kosten of vertragingen die uw planning verstoren. Net daarom is het zo belangrijk dat u de juiste partner in huis neemt: een betrouwbaar bedrijf zoals DS Projects.


Verbouwen zonder zorgen

Op zoek naar een betaalbare partner? Wij engageren ons voor de volle 200% voor elk renovatie-, vloer- of tegelproject, zodat u op beide oren kunt slapen.

Blijkt er na afwerking iets toch niet tot in de puntjes afgewerkt? Dan komt DS Projects meteen kijken en lossen we het probleem zo snel mogelijk op.

Uw project wordt door DS Projects uit Merelbeke met de hoogste zorg gerealiseerd.

Eén centraal punt van contact

De juiste keuze van de partner om samen met u de verbouwingswerken te realiseren, kan u enorm veel verbouwstress besparen.

DS Projects engageert zich om de planning en de uitvoering van uw totaalrenovatie volledig op zich te nemen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw ideeën en zorgen wij voor de totale werfcoördinatie van A tot Z. Daardoor slagen wij er dan ook telkens in om uw renovatie-, vloer- of tegelproject af te ronden binnen de afgesproken termijn.


Focus op topkwaliteit

Wij werken met de grootste zorg en kwaliteit, in overeenstemming met het budget en de wensen van de klant. Wij denken graag mee met onze klanten en hanteren duidelijke, transparante en eerlijke prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Over ons

Sinds 2010 kunt u op DS Projects rekenen voor de uitvoering van kwalitatieve vloer-, tegel- en renovatiewerken. Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm, voeren de werken steeds uit met oog voor detail en maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Facebook