Op zoek naar een geschikte partner voor uw vloer- of tegelwerken?Algemene renovatiewerken


DS Projects biedt u meer dan zeven jaar ervaring in verbouwingen en renovaties. Voor grote en kleine karweien in de regio Gent staat ons team voor u klaar met een totaaloplossing op maat.

DS Projects garandeert bij elk project een perfecte afwerking. De zaakvoerder werkt zelf mee op de bouwwerf en coördineert elk project. Zo verzekert hij altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding binnen de afgesproken termijn.

Of het nu gaat om een complete renovatie of verbouwing van uw huis, keuken of badkamer… Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem nu contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder.


Vloer- & Tegelwerken


Bij DS Projects uit Merelbeke kunt u op een uitgebreide kennis en ervaring rekenen, wat leidt tot hoogstaand vakmanschap. Wij staan u graag bij voor al uw vloer- en tegelwerken, waarbij we service en kwaliteit centraal stellen.

U kunt ons inschakelen voor zowel grote en kleine projecten. DS Projects specialiseert zich onder andere in vloertegels, wandtegels, chappen, kerdi waterdichting, parket, laminaat en egaliseren.

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u een gratis een vrijblijvende offerte laten opmaken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Over ons

Sinds 2010 kunt u op DS Projects rekenen voor de uitvoering van kwalitatieve vloer-, tegel- en renovatiewerken. Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm, voeren de werken steeds uit met oog voor detail en maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Facebook